E-training Slim, snel en samen kennis delen

E-training die jouw digivaardigheid verbetert
De zorg en het sociaal domein veranderen ingrijpend. ‘Slim, snel en samen kennis delen’ rust jou als hedendaagse professionals toe om in korte tijd, op het moment dat het jou past en op de plek waar jij dat plezierig vindt te leren voor de toekomst.

Een zesweeks programma versterkt jouw digitale vaardigheid. Je leert virtueel kennis delen en een lerend netwerk te benutten. De weg wordt gewezen naar actuele ontwikkelingen en relevante vakgroepen.

De wereld van zorg en het sociaal domein zijn dynamisch en de werkdruk is hoog. Leren voor de toekomst is een van de manieren om hier beter mee om te gaan. Ontwikkelen van 21ste eeuwse vaardigheden op een hedendaagse manier biedt perspectief voor jouw duurzame inzetbaarheid in een sterk veranderende arbeidsmarkt.

De training leert je:

  • Het schrijven van een goed professioneel profiel
  • De werking van de verschillende functies van Andere handen community
  • De mogelijkheden te ontdekken om kennis te delen
  • De vakgroepen en hun mogelijkheden te benutten
  • Projectmatig samen werken
  • Tips en trucs

 

Meedoen
Periodiek starten groepen, die op de community met elkaar een lesgroep vormen. Ze worden begeleid door een E-coach. Meedoen is eenvoudig, je meldt je aan de link in de flyer.

Na aanmelding volgt een bevestiging en een factuur, na betaling volgt de uitnodiging voor de eerstvolgende groep die start. Zes weken lang ga je met die groep aan de slag, op de tijd en de plek die jou het beste past.
Per les maak je kennis met een onderdeel van de community en kan je bepaalde functies oefenen. Na afloop blijf je lid van deze lesgroep en kan je ten alle tijden de lessen er weer bij pakken.

Meer weten of aanmelden? Bekijk de flyer of neem contact met ons op.